Svetovanje, Coaching za osebno rast

Povežite svojo glavo s srcem na način, ki spreminja strast za sanje v akcijo za življenje.

Najboljša oblika sprostitve, pod vodstvom meni osebno najljubše učiteljice. Eva ne samo da so mi všeč tvoje vadbe, po katerih se počutim izvrstno, prav tako mi je všeč tvoj celostni pristop do človeka, tvoje razumevanje in pa pozitivna energija ki jo nosiš v sebi in jo deliš z vsemi nami.
Po vsaki uri ki jo preživim s teboj, pa naj bo ta v obliki vadbe ali pogovora, se počutim prerojeno, lažjo in malo bolj sočutno.

Hvala ker si – kot učiteljica, svetovalka in oseba na katero se lahko zanesem.

V veliko veselje mi je, da sem v stiku s teboj.

Z ljubeznijo,
Bojana

V vsakem od nas se skrivajo vsi odgovori kdo smo in kaj si želimo. Pomagam vam odkriti te odgovore v sebi in prepoznati kaj je najboljše za vas. Nudim vam motivacijsko okolje, da lahko raziščete kaj si želite, kako bi dosegli svoje želje in izpolnili svoje potrebe. Omogočim vam osebni prostor in podporo, ki jo potrebujete za rast in razvoj.

Moja ključna vloga je, da:

  • pomagam identificirati vaše cilje
  • nudim podporo pri doseganju teh ciljev
  • nudim podporo pri spremembah in premagovanju ovir
  • pomagam pri sprejemanju vaših osebnih odločitev
  • pomagam narediti izbire, ki vam doprinesejo k učinkovitejšem, uravnoteženem in izpolnjenem življenju
  • spodbujam, da sledite svojim sanjam
  • pomagam vam najti zaupanje vase.

Odgovore poiščemo skupaj preko pogovora, predlogov, brainstorminga in refleksije.

Vadba, ki sem se je danes udeležila, je bila fenomenalna. Evina energija je bila kot vedno močna in istočasno vsemogočna. V sebi sem občutila moč in gracioznost. Vse je potekalo nemoteno in energija, ki se je pretakala skozi mene, je bila neprekinjena velikanska moč v meni. Počutila sem se mogočno. Zmorem vse! Jaz to zmorem! Vse! Po končani vadbi smo iz savasane prešli direktno na jogo nidro. Na koncu vizualizacije sem skočila z gore. Nobenega dvoma, niti kančka, ni bilo v meni. Zaupala sem vodniku in zaupala sem sebi. To je fenomenalen občutek! Želim ga večkrat občutiti. Skočila sem, kot je bilo povedano, v prostor. In sicer sem jaz skočila v črno luknjo, v moje srce. Kako veliko prostora! Temno, prazno, a istočasno polno nabite energije. Čista moč! Zmorem!
Saša