Student Feedback

Dear Students & Friends!

I am grateful to you for having trust in me  and your valuable time in my classes. I have unforgettable and joyful moments with you. You are helping me to realize my potential and giving me the opportunity to develop my teaching experience. Without you I would not be where I am now. I feel blessed. Thank you.

Yours Truly,

Eva Debevec

 

Za učiteljski tečaj sem se prvotno odločila zaradi sebe in svojega osebnega razvoja. Pred tem sem hodila na jogo, pranajamo, joga nidro in coaching k Evi. To je bil moj čas, čas intenzivnega spoznavanja same sebe in čas osebnega razvoja. Več, ko sem vedela, in bolj, ko sem se spoznavala, še več sem želela izvedeti o jogi, o sebi in o življenju na splošno. In kje drugje, kot na učiteljskem tečaju, dobiš vse to na enem mestu in strnjeno v bistvo. Na koncu sem dobila vse to in še veliko več. Dobila sem nove prijatelje, začelo me je zanimati tudi poučevanje joge, tako da resno delam tudi na tem koraku, in uspela sem se še bolj povezati sama s sabo. Zdaj vem ravno toliko, da se zavedam, da sem šele na začetku. A me ni strah. Ravno nasprotno. Zdaj grem z lažjim korakom naprej. In vse pred mano je ena velika odprta in še nepopisana knjiga. 

Vesela in srečna sem, da sem se odločila za to pot, na kateri sta nam Nataša in Eva stali ob strani z vsem svojim znanjem in izkušnjami. Obe sta pravi zakladnici znanja. Hvala obema. Saša

Saša, Tržič

Tečaj za učitelja joge

Thank you very much. I learned a lot and not just philosophy, pranayama and meditation but most important – attitude. You encourage me to change myself. Welcome to my home if you are in Latvia.

Krista from Latvia

Yoga Teacher Training in Rishikesh

Eva, I am really grateful to you for this wonderful experience. I have been doing pranayama for the last month in India and today, with you, was the first time I felt my whole chest cavity expand and I felt huge. I could breathe much better and hold the breath longer, my breath retention was better because of your instructions. Your guidance is awesome, keep up the good job. Big thanx.

Karma from India

(Pranayama)

Eva, thank you. It was such a pleasure to meet you. My week with you was a life changing time. I knew when I came here that I wanted to look into meditation and to better understand how to be in touch with myself. As so often happens in life I found myself doing exactly what I’d wanted. You have thought us some invaluable techniques and really increased my knowledge of inner self. Thank you. I am so lucky to have done this.

Zoe from Australia

(Meditation)

Eva, thank you so much for everything you did teach us. We shall certainly let you know how we are progressing. Good luck with everything in your life. Much Love.

Fiona & Kevin from England

Meditation

Učiteljski tečaj je bila moja dolgoletna želja, potrebovala sem kar nekaj let, da sem se opogumila in se čutila pripravljeno. Nataraja/Evisense je bila moja prva in edina izbira, intuicija me je vodila k pravima učiteljicama. Ne samo k njima, temveč tudi k izjemnim sošolkam s katerimi smo se že prvi vikend povezale. Vse je steklo še boljše kot sem pričakovala.

Nataša in Eva imata ogromno znanja in izkušenj. Stali sta nam ob strani in bili na voljo za vprašanja in težave. Ker se ti ob tako intenzivnem delu na sebi začne marsikaj dogajati je čudovito, da imaš učitelja na katerega se lahko zaneseš, te vodi, svetuje ali te samo objame. Hvala Eva, Nataša.

Od tečaja sem dobila več kot sem pričakovala; znanje, inspiracijo, novosti ter odkrivala veliko o sebi. Tudi moji vadeči so opažali moje sprotno napredovanje iz vadbe v vadbo-to je bil tudi moj cilj kakor tudi poglobiti znanje in napredovati.

Če bi se še enkrat odločala bi izbrala isti studio in učiteljici, sta krasni, zelo različni osebnosti, dobri motivatorki. Hvala, Namaste!

Tanja, Trbovlje

Tečaj za učitelja joge

Učiteljski tečaj pri Evi in Nataši je bil zares čudovit in je presegel vsa moja pričakovanja. Vedela sem, da bo super, ampak na koncu je odprl veliko več kot bi si lahko na začetku predstavljala. Ne samo, da sem se veliko naučila, spoznala sem skupinico lepih, čarobnih oseb, ki so mi pokazale, kako se še bolj odpreti, prepustiti globljim občutkom, se bolje spoznati in postati še več. Program, ki sta ga pripravili učiteljici, je širok, odprt in kakovosten, Eva in Nataša pa sta izjemni osebi in učiteljici, ki sta nam nudili vso podporo, veliko znanja in različnih izkušenj. Zelo sem vesela, da sem se odločila ravno za ta učiteljski tečaj in ga iskreno toplo priporočam vsakomur, ki ga joga veseli.

Andreja, Ljubljana

Tečaj za učitelja joge

Gratitude! The knowledge we shared made my spirit move further to peace – but not just seriously…also with joy. I will remember these teachings, the friendship, the patience with caress. Since I am so exited with all these new stuff, I guess I will have to stubborn you a bit more about yoga, so, let’s keep in touch. You have the peace inside of you. Thank you, Eva.

Felipe from Brazila

Yoga Teacher Training

Dearest Eva, you have been not just a teacher to me but also a true friend, an Angel. The knowledge, insight and deep connection you have – your presence, your energy has enabled me to see within myself. I will never forget this. Your energy is so kind and pure and you have an amazing capacity to deeply understand the human psyche and the pure Self. You have shown me so much about myself, my eyes have been opened. I will always think of you as my beautiful friend who helped me so much along my spiritual path. Thank you so much. Sending you lots of Love and Light!

Bethany from England

(Meditation)

Svojo izkušnjo tečaja bi najlažje povzela z naslednjim citatiom: “I cannot develop you, but I can create conditions in which you can develop yourself.” G.I. Gurdjieff …To je tudi tisto kar si želim deliti naprej.
Ogromno pomeni, ko na poti najdeš ljudi, ki postanejo tvoje “pleme” in ko najdeš Učitelja. Osebni razvoj si predstavljam kot stopnišče in vedno je nekdo, ki ti pomaga navzgor. Eva in Nataša sta nas popeljali kar nekaj nadstropij višje. Neizmerno sem Vama hvaležna za vse, predvsem pa za to, da sta vsaka na svoji poti življenja sledili notranjemu klicu in vztrajali, da danes na tem mestu delita izkušnje, radost in zaupanje iz srčike svojega bitja. S tem sta pravi zgled in navdih. Namaste. Hvaležna sem, da me je življenje pripeljalo ravno k vama.

Tina, Ljubljana

Tečaj za učitelja joge

Thank you Eva! It was the pranayama you taught me, that solved my polypen problem. I also sleep much better since I practice Pranayama. Best regards from Frankfurt am Main!

Federico from Germany

(Pranayama)

Dear Eva, life brings people together and pulls them apart. We were lucky… Our roads crossed. You have a beautiful smile and your face is like a pure lake. Your energy is light, sparkling and firm. Thank you for your presence, your kindness and the no-nonsense style of guidance. I hope we will continue our collaboration one way or another. I wish you good luck and may all your deep wishes come true.

Frans from Brussels

(Meditation)

I became more interested in Pranayama after I learned about “expansion of the dimension of prana” is hundred times stronger than just doing a physical yoga. I would like to thank you, Eva, for my fast progress in learning pranayama. My yoga teacher training school in  provided me with the limited amount of pranayama knowledge. I contacted you and we promptly met to organize the schedule. Not only I have been always learning and progressing in each class, you are a great inspiration in going beyond it. Your individual approach tailored to every student allows everyone in the group to find what they need and more. I am looking forward to studying with you again and will highly recommend you to every student who is looking for enhancing the yoga experience beyond the classroom.

Nataliya from Canada

(Pranayama, Meditation)

Iz srca sem hvaležna, da se mi je po 20 letih vežbanja joge in nekajletni izgubi strasti po poučevanju, spet vrnila iskra svetlobe in ljubezen do predajanja znanja. Prav tako se je poglobila vsakodnevna Sadhana.

Manica, Ilirska Bistrica

Tečaj za učitelja joge

Z Evo se poznava že vrsto let, še iz časa, ko sva se srečevali po hodnikih oglaševalske agencije. Čeprav se sama takrat nisem ukvarjala z jogo (tudi Eve takrat nisem povezovala z jogo oziroma sploh nisem vedela, da da se z njo ukvarja), mi je bilo v Evini družbi vedno fino. Vedno je imela super, sproščeno energijo, ki je prava redkost v svetu, katerega del sva bili.

Ko sem lansko leto obiskala Bali, sem se po nekaj letih ponovno srečala z jogo.  Bolj kot ideja o tem, da bi sama postala učiteljica, me je privlačilo to, da bi se bolj poglobljeno začela ukvarjati s prakso. No, počitniške misli so kmalu zamenjale delovne obveznosti in moje navdušenje je iz dneva v dan “izhlapevalo”. Do tistega septembrskega dne, ko sem dobila Evino sporočilce, da se vrača v Slovenijo in da jeseni začenja z joga urami. Imela sem precej težko obdobje na praktično vseh ravneh in sem iskala nekaj, kar bi me za trenutek ali dva v mislih potegnilo iz vsakodnevne rutine. Tisti četrtki pri Evi so bili zabetonirali v mojem, sicer nenehno se spreminjajočem se, urniku. In, ko je omenila, da bo organizirala tečaj za učitelje joge, sem bila takoj za. Ponovno sem se spomnila tiste zaobljube, da bom to nekoč, v prihodnosti, izpeljala. In tako se je sredi letošnjega marca začela moja pot proti certifikatu.

Evi sem hvaležna za mnogo stvari. Za energijo in predanost, ki jo nesebično deli iz ure v uro s svojimi učenci, za prijateljstvo, za tople objeme in neizmerno prijetno energijo. In nenazadnje tudi za njeno vero v moje sposobnosti in v to, da bom tečaj izpeljala do konca. Draga Eva, hvala ti. Namaste!

Nina, Ljubljana

Tečaj za učitelja joge