Tečaji za učitelja joge - Yoga Teacher Training

Si želite poglobiti svojo jogijsko prakso in znanje deliti naprej?

evisense-yoga-joga-zdruzenje-slovenije-1

Save

Save

Save

Save

Save

EviSense Yoga & Nataraja Studio v letu 2020/2021 razpisujeta:

6- mesečni tečaj za učitelja joge: 1. stopnja

Termin: 3. oktober 2020 

Certifikat: International Yoga Alliance, 200 RYT, Joga Združenje Slovenije, 300 RJŠ

Za več informacij pošlji mail na: natarajastudio@icloud.com

PRIJAVE POTEKAJO!

Učitelj joge
Tečaj za učitelja joge (1. stopnja)  je sestavljen v skladu s predpisi Joga Združenja Slovenije (RJU) in v skladu z mednarodnimi standardi Yoga Alliance (RYT).
Diploma: Po zaključku tečaja prejmete diplomo za učitelja Hatha joge, ki ima opravljenih 200 ur v skladu z mednarodnimi standardi Yoga Alliance (RYT) in 300 ur po predpisih Joga Združenja Slovenije (RJU).
 
Tečaja za učitelja joge (2. stopnja) in 1-mesečni tečaj sta sestavljena v skladu z mednarodnimi standardi Yoga Alliance (RYT).
 
Obvestilo vsem bodočim jogistom: V Sloveniji ne obstaja enoten sistem izobraževanja na področju joge, enako je tudi v tujini. Ni licenc ali dovoljenja za delo na področju joge. Uradno še ne obstajajo organizacije, ki bi verificirale ali nostrificirale diplome s področja joge, prav tako ni akreditiranih šol joge. Diplomo lahko pridobite, torej, kjerkoli in so vse veljavne.
Naša šola je član Joga Združenja Slovenije.
Lokacija: Nataraja Joga Studio, Resljeva 1, 1000 Ljubljana
 
Program izvaja: NATAŠA RHIND-TUTT
Feedback

Učiteljski tečaj pri Evi in Nataši je bil zares čudovit in je presegel vsa moja pričakovanja. Vedela sem, da bo super, ampak na koncu je odprl veliko več kot bi si lahko na začetku predstavljala. Ne samo, da sem se veliko naučila, spoznala sem skupinico lepih, čarobnih oseb, ki so mi pokazale, kako se še bolj odpreti, prepustiti globljim občutkom, se bolje spoznati in postati še več. Program, ki sta ga pripravili učiteljici, je širok, odprt in kakovosten, Eva in Nataša pa sta izjemni osebi in učiteljici, ki sta nam nudili vso podporo, veliko znanja in različnih izkušenj.

Zelo sem vesela, da sem se odločila ravno za ta učiteljski tečaj in ga iskreno toplo priporočam vsakomur, ki ga joga veseli.

Andreja, Ljubljana